Termeni și condiții

1. Dreptul de copyright

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site, este detinut de ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS.

Toate drepturile sunt rezervate ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS sau a afiliatiilor sai.

ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

2. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.type1dreamers.com conform acestor „Termeni si Conditii”.

3. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

4. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

5. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

6. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul type1dreamers.com datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Regulamentul 2016/679, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS prin acest sistem asupra drepturilor lor.

La cererea scrisa a persoanelor a caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa ……., ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS se obliga:

  • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
  • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Regulamentului 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: office@type1dreamers.com.

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. „Termeni & Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS in privinta utilizarii site-ului www.type1dreamers.com.

ASOCIAȚIA TYPE 1 DREAMERS isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@type1dreamers.com.